HEMŞEHRİLERİMİZLE İFTAR SOFRAMIZI PAYLAŞIYORUZ

Genel 12/03/2024 14:14

On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayının gelmesiyle birlikte ekiplerimiz İnönü Caddesinde bulunan açık otoparkta (Eski Artvin Lisesinin Bahçesi) İftar Çadırı kurdu.

Mübarek Ramazan Ayının ilk orucunu İftar Çadırımızda Hemşehrilerimizle birlikte açan Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Ramazan’ın birlik ve paylaşmak olduğunu ifade ederek,  bu Mübarek ayın ilk orucunu hemşehrilerimizle birlikte açmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Başkanı Elçin; "Artvin Belediyesi olarak; birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının en yoğun hissedildiği mübarek Ramazan ayı kapsamında, eski Artvin Lisesi’nin bulunduğu yerde açtığımız ramazan çadırı ile günlük ortalama 150 kişiyle iftar soframızı paylaşacağız. İlimizdeki üniversite öğrencileri, ilimizde misafir olarak bulunanlar ve hemşehrilerimiz çadırımıza gelerek iftarlarını huzur içerisinde açabilecektir. Ramazan ayının şehrimize mutluluk ve bereket getirmesini dilerim” dedi.